iView home page
iView Multimedia Forum Index

FAQ FAQ     SearchSearch     MemberlistMemberlist     UsergroupsUsergroups    RegisterRegister  
ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Catalogs from XP to Vista

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> iView MediaPro
View previous topic :: View next topic  
Author Message
a.gracie@virgin.net



Joined: 13 May 2008
Posts: 1

PostPosted: Wed May 14, 2008 2:55 pm    Post subject: Catalogs from XP to Vista Reply with quote

I have iview mediapro3 on my desktop, using Windows XP, and I use catalogs for playing slide shows, a mixture of stills and quicktime video clips, and everything works fine.
I also have iview mediapro3 on my laptop, one year old, using Vista, and I try to play the same catalogs, the still photows are okay but the video clips are broken up, with occasional movies for a couple of seconds, and then audio for a couple of seconds. If I play the video clip individually on the laptop, without the catalog, no problem. What am I doing wrong please?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> iView MediaPro All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



  © iView Multimedia Ltd. | All Rights Reserved Privacy Policy | Copyright | Site Map