iView home page
iView Multimedia Forum Index

FAQ FAQ     SearchSearch     MemberlistMemberlist     UsergroupsUsergroups    RegisterRegister  
ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

"shutter speed" field broken in V3.0

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> AppleScript
View previous topic :: View next topic  
Author Message
smackie



Joined: 29 Mar 2004
Posts: 107
Location: Santa Cruz, CA

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 5:38 pm    Post subject: "shutter speed" field broken in V3.0 Reply with quote

Sigh. There's more breakage in the Applescript interface. This one's even more annoying because it looks like someone at iView caught it and, rather than fixing the Applescript dictionary, fixed the example script. :shock:

The "shutter speed" class defined in the dictionary doesn't work. That means, a line like
Code:

set theText to theText & "shutter speed: " & shutter speed of theInfo

doesn't work. But the EXIF Caption script in the 3.0 bundle *does* work and I know it uses this field. Huh? Well, it works because it got changed to
Code:

set theText to theText & "shutter speed: " & «class pE0k» of theInfo

That's not cool. :evil:

Scott...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> AppleScript All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



  © iView Multimedia Ltd. | All Rights Reserved Privacy Policy | Copyright | Site Map