iView home page
iView Multimedia Forum Index

FAQ FAQ     SearchSearch     MemberlistMemberlist     UsergroupsUsergroups    RegisterRegister  
ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Missing Video Files in Catalog

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> iView MediaPro
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Scottx



Joined: 05 Jan 2008
Posts: 1

PostPosted: Sat Jan 05, 2008 12:32 pm    Post subject: Missing Video Files in Catalog Reply with quote

Using IView Media with Expression Web on a Vista PC. Although the media gallery works well for the photos, each video file I try and publish claims to be "missing." The error message I find is "file not found."

I have even created mixed photo and video galleries. Pictures work perfectly calling the original source photo. And it creates the video thumbnails, but when I go to click on the videos.... videos are missing. And they work fine on my saved catalog on my desktop.

Any help is appreciated!
Thanks,
Scott
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    iView Multimedia Forum Index -> iView MediaPro All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



  © iView Multimedia Ltd. | All Rights Reserved Privacy Policy | Copyright | Site Map